официалният сайт на
КОМЕНТАРИТЕ СЛЕД МАЧА АКАДЕМИК БУЛТЕКС 99 – ЧЕРНОМОРЕЦ
20.10.2019

 Асен Николов, старши треньор на Академик Бултекс 99

С оглед на резултата беше по-лесно, отколкото очаквах, но с оглед на части от мача – не. Допускахме много грешки и брак в защита и нападение и не съм изцяло доволен. Доволен съм от победата със сигурност, защото след загубата в Плевен атмосферата в тима бе тежка и седмицата бе напрегната. Мога да кажа, че съм доволен от отбора само когато покажем постоянство, а не един мач да играем, друг да не играем, както и една част да играем – друга не. Визирам първите минути, в които започнахме без агресия и настроение- Поздравявам отбора на Черноморец – млади момчета, които се стараят. Липсва им опит, но ще го натрупат. Опитват се да играят истински баскетбол. Поздравявам и техните треньори. Обрад Томич е почти готов, надявам се другата седмица да играе срещу Академик А1, а ние да се подготвим и да се представим добре.

Алекс Лонг, Академик Бултекс 99:

В този мач играх моята си игра, а съотборниците ми играха тяхната си игра и нещата се получиха. Свършихме добра работа. Момчетата ме подкрепяха и ми помагаха, захранваха ме с удобни топки и аз само трябваше да реализирам. Харесвам отбора, съотборниците ми, треньорите, града.

Йордан Колев, старши треньор на Черноморец:

С изключение на първите 5 минути Академик Бултекс 99 много повече искаше да спечели мача, играеше с енергия, желание, агресия и съвсем заслужено спечели категорично. Нашият отбор се представи не така както искам като усилия и агресия – неща, които са важни при липсата ни на опит и лидери, за да компенсират. Трябва да се доказваме с игра и борба, но в днешния мач това го нямаше. Направили сме селекция, за да вървим нагоре, но днес нещата не изглеждаха по начина, който ни се искаше.

Блейк Рейнолдс, Черноморец:

Започнахме добре, но изпуснахме много борби в атака, от което дойдоха точки за противника. Те ни превъзхождаха в борбата и получиха много втори възможности за точки. Нивото на шампионата е много добри, има отлични играчи, познавам някои от тях. Феновете също са страхотни. Чувствам се добре, Бургас е страхотен град, адаптирам се отлично.

Предстоящ мач
02 ноември 2019 18:00
Академик Бултекс 99
VS
Балкан
последен мач - резултати
02 ноември 2019
Академик Бултекс 99
73:82
Балкан
класиране
Отбор Победи Загуби
     
1. Левски Лукойл 3 0
2. Балкан 3 0
3. Рилски спортист 3 0
4. Академик Бултекс 99 2 1
5. Берое 2 1
6. Спартак Плевен 1 2
7. Академик София 1 2
8. Черно море Тича 0 3
9. Черноморец 0 3
10. Ямбол 0 3
web design and develop balkansys.com