официалният сайт на
КОМЕНТАРИТЕ СЛЕД МАЧА АКАДЕМИК БУЛТЕКС 99 – ЧЕРНО МОРЕ
25.04.2019

Асен Николов, старши треньор на Академик Бултекс 99:

Трудно начало, но след това се коригирахме и изиграхме мача възможно най-пестеливо. Дадохме възможност на повече играчи, за да запазим сили за тежкия мач в събота от плейофите. Доволен съм от момчетата, които взеха участие в мача. Допускаме доста грешки, но това са си наши проблеми които трябва да решаваме в движение. Надявам се мотивацията, концентрацията и енергията ни да е на доста по-високо ниво за съботния мач.

Александър Груев, Академик Бултекс 99:

Позволихме на гостите да се разиграят в началото и да ни вкарат доста точки в първата четвърт. След това затегнахме защитата, направихме разлика. За съжаление в третата четвърт допуснахме ново отпускане, но след това контролирахме мача. Надявам се момчетата да са се запазили за съботния двубой. Първия мач срещу Рилски спортист е много важен от психологическа гледна точка, надявам се да отстраним този съперник.

Галин Стоянов, старши треньор на Черно море:

Много добро начало за нас, но за съжаление явно не разбрахме, че домакините започнаха малко по-лежерно и си помислихме, че мачът така ще продължава. Втората четвърт бе катастрофална за нас. След като се отърсиха от първоначалното си състояние домакините заиграха много добре, а ние не можахме да влезем в срещата до самия и край. Направиха ни 28 асистенции, което е атестат за отборна игра. Нашите са само 16 – разликата е почти двойна.

Мартин Коцев, Черно море:

Започнахме мача силно, имахме преднина през първата четвърт. Излязохме мотивирани. След това обаче съперникът ни се стегна направи разлика, която му помогна да доиграе срещата със самочувствие и лекота. През втората част играхме колкото можахме и най-важното е, че завършихме сезона без контузии. Имаме основа за догодина, на която ще градим. 

Предстоящ мач
29 април 2019 18:00
Рилски спортист
VS
Академик Бултекс 99
последен мач - резултати
29 април 2019
Рилски спортист
83:77
Академик Бултекс 99
класиране
Отбор Победи Загуби
     
1. Левски Лукойл 22 2
2. Берое 19 5
3. Балкан 16 8
4. Академик Бултекс 99 13 11
5. Рилски спортист 13 11
6. Спартак Плевен 10 14
7. Ямбол 8 16
8. Академик София 4 20
9. Черно море Тича 3 21
web design and develop balkansys.com